Skip to content

HACCP Dokumentácia

VYPRACOVANIE HACCP PLÁNU , SPÁVNEJ VÝROBNEJ PRAXE, PREVÁDZKOVÝCH PORIADKOV, SANITAČNÝCH PROGRAMOV A METROLOGICKÝCH PROGRAMOV PODĽA TYPU A DRUHU PREVÁDZKY

Všetky dokumenty sú vypracované podľa platnej legislatívy EU a Slovenskej legislatívy.

Menu

  • Domov
  • Správna výrobná prax
  • HACCP
  • Prevádzkový poriadok
  • Správna hygienická prax
  • Interné audity
  • Školenia
  • Aktualizácia
  • Komunikácia
  • Kontakt

skolenie-hygiena

skolenie-hygiena
  • ← Predchádzajúce
  • Nasledujúce →

Najnovšie príspevky

  • Aktualizácia legislatívy

    Aktualizácia legislatívy

    25. apríla 2023
    Vyhláškou č. 82/2023 Z. z. Vyhláška Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorou sa mení a dopĺňa …Read more
  • Zmeny vo vyhláške 533/2007 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania  platné od 01.05.2019.

    Zmeny vo vyhláške 533/2007 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania platné od 01.05.2019.

    3. októbra 2019
    Vyhláška 533/2007 definuje a upravuje požiadavky pre zariadenia spoločného stravovania – reštaurácie, kaviarne, bufety, rýchle občerstvenia, …Read more
  • Nebezpečenstvá ktoré analyzuje HACCP

    Nebezpečenstvá ktoré analyzuje HACCP

    23. októbra 2018
    Jedným zo základných princípov HACCP plánu je analyzovať nebezpečenstvo, ktoré by mohlo ohroziť zdravie spotrebiteľa, …Read more

Kontakt

    TTA-KRAJ s.r.o.
  • | Mgr. Jana Krajňáková
  • | Sídlo : Lesná 14021/27, Prešov 080 01
  • Tel.: +421 907 363 550
  • Email: info@haccpplan.sk
  • Web: www.haccpplan.sk
IČO : 51 485 702 OR OS Prešov : Vložka číslo 36098/P

Menu

  • Domov
  • Správna výrobná prax
  • HACCP
  • Prevádzkový poriadok
  • Správna hygienická prax
  • Interné audity
  • Školenia
  • Aktualizácia
  • Komunikácia
  • Kontakt

Najnovšie články

  • Aktualizácia legislatívy

    Aktualizácia legislatívy

    25. apríla 2023
  • Zmeny vo vyhláške 533/2007 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania  platné od 01.05.2019.

    Zmeny vo vyhláške 533/2007 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania platné od 01.05.2019.

    3. októbra 2019
  • Nebezpečenstvá ktoré analyzuje HACCP

    Nebezpečenstvá ktoré analyzuje HACCP

    23. októbra 2018
  • Kto , kedy a prečo potrebuje HACPP plán v potravinárstve?

    Kto , kedy a prečo potrebuje HACPP plán v potravinárstve?

    22. októbra 2018

Ponúkame služby pre:

Gastro prevádzky – bufety, bary, reštaurácie, pizzérie, kaviarne, všetky zariadenie spoločného stravovania

Potravinárske výroby – cukrárne, zmrzliny, pekárne, všetky výrobne pracujúce s potravinami

Predajne – maloobchod

Sklady – distribučné sklady

Copyright © 2025 HACCP Dokumentácia. Používame WordPress. Téma: Spacious od ThemeGrill.
  • Kontakt
  • Blog
  • Ochrana osobných údajov